søndag, maj 25, 2008

Misforståede fritidsinteresser

På Facebook er jeg tilmeldt en gruppe der hedder "I Love Pro Wrestling, and I'm not afraid to admit it!". Den første del af navnet på den gruppe passer fint på mig mens den anden del nok lidt er en løgn. For jeg elsker ganske vist den amerikanske showbrydning men det er ikke ligefrem det jeg først fortæller folk om når jeg møder dem. Det tog mig også al min viljekraft overhovedet at tilmelde mig gruppen.

Jeg kan ikke svare på hvorfor jeg synes det er pinligt at fortælle om. Jeg ved ikke hvorfor jeg har følt mig som en teenager der skal købe en pornofilm de gange hvor jeg har købt wrestling DVD'er inde i Axel Music. Men det hænger nok sammen med at andre mennesker der ikke har den samme interesse i wrestling har så svært ved at forstå ens entusiasme for det. Det gør det heller ikke nemmere at jeg i forvejen har så mange andre misforståede fritidsinteresser (deriblandt floorball og metalmusik). De fleste ser bare wrestling som værende noget hvor halvnøgne mænd leger at de slås mod hinanden. Og det er egentlig ikke en interesse man ønsker at blive forbundet med når man som jeg er heteroseksuel mand. Det er nok lidt for omfattende at begynde at skrive om hvad min fascination er i denne pseudo-sport, men det kunne måske være grundlag for et nyt blogindlæg.

Selvom jeg tit har været lidt pinlig over denne interesse, så tænker jeg også at det egentlig kan være ligemeget hvad andre folk synes om det. Rundt omkring i verden sidder der sikkert mennesker med mærkeligere fritidsinteresser og jeg skader jo ingen ved at se wrestling og læse om det. Nu har jeg i det mindste kommet frem med min obskure interesse for både Facebook venner og blog-publikum så jeg kan sige "I Love Pro Wrestling, and I'm not afraid to admit it anymore!"

6 kommentarer:

Anne Mette sagde ...

Min snart 81-årige mormor er helt vild med boksning.

Bo Foght sagde ...

Ja, men tror du hun er flov over det?

Det har hun i hvert fald ikke grund til at være, for jeg tror der er mange ældre damer der godt kan lide at se på unge mænd der slåsser :-)

Thomas Gredsted sagde ...

Jeg klapper i mine små hænder over, at du er sprunget ud af skabet :) Kommer der flere afsløringer fra din private sfære, som du vil bringe ud i offentligheden? hehe

Bo Foght sagde ...

Ja ja, senere kommer der et længere indlæg om min store lidenskab for Dræsinebanden og min længerevarende afhængighed af hindbærroulader.

Eller måske ikke :-)

Unknown sagde ...

ER DU EN HETEROSEKSUEL MAND?!

Bo Foght sagde ...

Ja, jeg er ked af at du skulle have det at vide på denne måde, Paul.