onsdag, oktober 12, 2005

Nippon

Efter at have skrevet gårsdagens indlæg, kom jeg til at tænke på hvor fedt det kunne være at opleve Japan. Jeg mener Japan har jo alle de fede ting. De har tegnefilm/serier overalt, crazy gameshows, ninjaer, sumo-brydere, wrestling og man kan trække porno fra automater på ethvert gadehjørne (at det så oftest er tegnefilm med skolepiger der bliver voldtaget af blæksprutter er så et lille minus - men kun et lille).

Jeg håber også at komme til at besøge landet en gang senere i livet. Jeg tror dog ikke det ville være så fedt at bo der - i hvert fald ikke i storbyerne. Derudover ville jeg nok også udvikle epilepsi af alle deres tegnefilm, blinkende reklamer og videospil i arkadehallerne.

Det bringer mig til endnu en ting jeg kom til at tænke på. For hvor pokker er arkade-spillemaskinerne blevet af? For 10-12 år siden havde enhver grillbar med respekt for sig selv, en arkade-spillemaskine, men de er bare forsvundet? Jeg ved at de stadig bliver lavet, men markedet for det i Danmark må åbenbart være forsvundet - endnu en god grund til at tage til Nippon.

3 kommentarer:

Anne Mette sagde ...

du af alle mennesker burde vide, at lys skrift på mørk baggrund er en skidt skidt ting! jeg ser striber nu!

Bo Foght sagde ...

Undskyld. Men det er altså også mere læsevenligt. I hvert fald den mørkebaggrund. Din hvide skinner i øjnene HAH!

Anonym sagde ...

Suck mha donkeydiak for a quartah foght! Sho nizzle for dizzle kizzle